Werkzaamheden per afdeling

In het bedrijf zijn er verschillende afdelingen met verschillende stagemogelijkheden. Onderstaand zijn de verschillende stageplekken te zien.

Accounting & Finance

Gedurende een stage in de accounting afdeling zal je bezig gaan met de financiele kant van de onderneming. Je houd je bezig met het administreren van de verkoopcijfers, maakt facturen, je ontwerpt weekrapporten, controlleert bankafschriften en je hebt verschillende projecten die je tot een goed einde moet brengen.

Advertising & Copywriting

De Advertising & Copywriting afdeling geeft de stagiair de kans innovatieve reclamecampagnes te bedenken, rekening houdend met de huidige copyright wetgeving.

Business Development Management

Degene die kiest voor de Business Development Management heeft als opdracht: het helpen en bespoedigen van dagelijkse activiteiten in het bedrijf en met het ontwikkelen van nieuwe technieken, de Business to Business (B2B) en Business to Consumer (B2C) klantenrelatie behouden en vergroten.

Customer Relationship Management

Op de CRM afdeling onderhouden de medewerkers de relaties met klanten. Ze handelen met de boekingen van hotelkamers, de vragen van de klanten en de algemene ondersteuning van de verkopen. Je communicatievaardigheden zullen bij deze werkzaamheden optimaal benut worden.

Event Management

Evenementen zijn ideaal om je collega’s te leren kennen. Vooral omdat het bedrijf internationaal is met veel stagiaires is het belangrijk om nieuwe mensen te leren kennen. Hierdoor is het bedrijf erg gefocused op het hebben van dagelijkse evenementen. In deze afdeling ga je evenementen bedenken, organiseren en promoten! Je kunt hier dus je creativiteit, je organisatietalent en je communicatievaardigheden in kwijt.

Human Resources

Bij de Human Resources afdeling is een goede relatie met werknemers en mensen over de hele wereld een belangrijk aspect. Je zult moeten beschikken over uitstekende communicatie vaardigheden om in deze afdeling succesvol te zijn. Doelstellingen hierbij passend zijn dan ook: het verlenen van hulp bij de werknemers, het meeste uit stagiaires halen en het beleid van het bedrijf op een effectieve manier verder helpen.

IT

De Information Technology (IT) afdeling is onderverdeeld in twee groepen: IT Web Design en IT Web Development. Deze afdeling heeft als belangrijke taak om de 190 beheerde websites up to date te houden met actuele trends, innovatie en design.

Marketing

Deze afdeling is perfect voor een marketing stage. Omdat het bedrijf alleen maar aan online marketing doet zal je veel leren over hoe om te gaan met de online marketing technieken. Op deze afdeling pas je SEO toe, probeer teksten te optimalizeren en je hebt projecten waarin je een marketingplan moet opstellen.

Media

In deze afdeling ben je veel aan het samenwerken met verschillende mensen uit het bedrijf. Je maakt banners voor blogs, voor hotel sites en nog veel meer. Je bewerkt foto’s zodat ze online gebruikt kunnen worden en je kunt al je creativiteit kwijt doordat je erg veel vrijheid hebt in deze afdeling.

Naast je normale werkzaamheden heb je ook genoeg tijd over om je stage project te maken.

Public Relations

In de afdeling Public Relations worden je communicatievaardigheden verbeterd. Bovendien zal je zoeken naar een creatieve manieren om de informatie-overdracht van de bedrijven en diensten te verbeteren.

Recruitment

Hoofdzakelijk ben je in de afdeling Recruitment bezig met managen van het proces rondom sollicitaties. Dit bestaat onder andere uit: telefoongesprekken, face to face interviews, het evaluatie proces, adverteren en nog veel meer.

Translation

Affiniteit met meerdere talen is een must bij de Translation afdeling. Je moet minimaal twee talen uistekend beheersen. De werkzaamheden zullen vooral bestaan uit: herschrijven van teksten in een andere taal, uiteindelijke publicaties nakijken, netwerken en het vergroten van de contacten van het bedrijf.

Dus, geïnteresseerd in werken in het buitenland? Neem dan snel contact op met onze HR afdeling!