Persberichten

Facebook voor Gift-tours

Heb je weleens gehoord van Facebook, waarschijnlijk wel. Misschien heb je zelf een account of heb je al uitnodigingen staan van Facebook van vrienden die je ervoor uitgenodigd hebben. Dit is de tijd om die uitnodigingen aan te nemen. Natuurlijk ben je net als vele andere mensen altijd op zoek naar kortingen daarom hebben wij een facebook gemaakt voor Gift-tours. Op deze pagina zullen alle kortingen van Gift-tours die je kunt krijgen in Londen up to date gehouden worden. En aangezien wij Nederlanders nogal reislustig zijn is dat altijd mooi meegenomen! Dus mocht je geinteresseerd zijn in deze kortingen dan kun je ons ook meteen als een vriend toevoegen zodat je altijd op de hoogte blijft van al onze kortingen in Londen: www.facebook.com/Gift.tours

Dit is onze nieuwste aanwinst in het bedrijf, natuurlijk is er meer gaande binnen het bedrijf, hiervan zullen wij jullie uiteraard op de hoogte houden zodat je inzicht hebt op wat er hier gebeurd. En mocht je geinterresseerd zijn om te helpen aan een van onze aanwinsten dan kun je terecht op de website www.internship-uk.co.uk

Gift-tours speciale aanbiedingen

Gift-tours.com lanceert een gloednieuw concept met speciale aanbiedingen. Het heeft als doel u de beste deals te verstrekken voor een geweldige vakantie. Gift-tours geeft u nu de kans om van de beste hotels te genieten in een van de grote steden naar keus en slechts voor de helft van de prijs. Verwen jezelf met een luxe vakantie in het buitenland.

Van tijd tot tijd moeten wij allemaal wel eens er even tussenuit. Heeft u ooit gedroomd om de befaamde steden zoals London, Parijs, Rome, Amsterdam, Praag of Barcelona te bezoeken? Dan is dit uw kans! Echter, iedereen verlangt naar een comfortabele verblijf om van de stad te kunnen genieten vanuit een luxueuze hotel, maar weinig zijn bereid om er een fortuin aan uit te geven. Vooral in deze periode, proberen wij allemaal onze vakantie zo goedkoop mogelijk te houden. Gift-tours helpt u nu een handje om uw dromen te verwezelijken, doormiddel van het aanbieden van betere deals voor uw vakantie. Reis met Gift-tours en profiteer van de beste aanbiedingen ooit voor luxueuze hotels.

Gift-tours komt nu met speciale aanbiedingen met de meest geweldige hotels over heel de wereld. Het principe is simpel. Je krijgt alle informatie die van belang zijn betreft het hotel, behalve de naam van het hotel, die wordt na de boeking bekend gemaakt. Op deze manier kunt u profiteren van de beste deals ooit voor een geweldig verblijf in de door u gekozen stad en hotel. De reden waarom wij de naam van het hotel niet mogen meededelen is puur een toegevoegde waarde voor u. Deze hotels zijn van een hoogwaardige aanzien en hebben een bepaald imago wat zij graag willen behouden. Het aanbieden van luxe kamers voor de helft van de prijs behoort niet tot hun merkbeleid, echter maakt dit voor hen mogelijk om de kamers sneller te vullen. Dit is de enige reden waarom zij dit mogelijk maken en in ruil daarvoor zullen wij hun naam niet publiceren. Ondertussen, krijgt u een unieke gelegenheid om van de hoge kwaliteit te genieten die de hotels in de steden aanbieden en maar slechts voor de helft van de prijs.