Terugkerende evenementen:

(wekelijks of elke twee weken)

Londen trip –     Elke week is er een rit naar Londen om je even een dagje uit te leven in een van de
belangrijkste steden ter wereld. Kies zelf wat je wilt doen. Heb je zin om een dagje te shoppen of wil je graag de tate modern bezoeken, er is keuze genoeg in een stad als Londen.

Bioscoop -     Elke week is er de kans om de nieuwste films voor slechts 1 pond per film te zien, van welk genre je ook houdt er is ongetwijfeld een genre bij voor jou.

Sporten -     Om fit te blijven is het belangrijk dat je genoeg sport en al helemaal met al het lekkere eten dat wij elke middag met de lunch eten! (Elke week met afwisselende sporten)

The ship - Dit is de lokale pub waar wij elke week naartoe gaan, drink een pint en klets bij met je vrienden.

Kook cursus - Wil jij graag leren hoe je de beste pizza maakt van een Italiaan of hoe je de beste cous cous klaarmaakt van een Turk? Deze terugkerende twee wekelijkse kook cursus biedt je de mogelijkheid om traditionele maar toch ook echte wereld gerechten te maken.

Thank you party’s - Alle vrienden die je gemaakt hebt wil je graag bedanken voor de leuke tijd die je tijdens je stage beleefd hebt met ze. Daarom kun je op een Thank-you-party iedereen bedanken voor de leuke tijd. En hier kunnen ze jou ook bedanken door een afscheids verhaaltje te schrijven in de Thank- you-card.

Cinemarathon - Eens in de 2 weken heb je de kans om een hele middag films te kijken, in deze tijd kun je bijv. 3 films kijken voor slechts 6 pond voor de films en de rit naar de bioscoop toe. Een goede tijd om up to date te blijven van alle nieuwste films.

Nachtclubs - Regelmatig heb je de kans om op een zaterdag avond naar een nachtclub te gaan met veel van de interns op deze manier kun je genieten van het nachtleven, samen met de vrienden die je hier gemaakt hebt.