Ervaringen

Marie-Eve

Mijn naam is Marie-Eve, 20 jaar oud en studeer Marketing in Belgie waar ik woon. Om mijn buitenlandse taalvaardigheid te verbeteren moest ik voor vier weken in het buitenland stage lopen. Ik heb voor Engeland gekozen en bij dit bedrijf gesoliciteerd voor de afdeling marketing. Ik was heel erg verrast maar blij toen een medewerker van de afdeling HR, mij feliciteerde met mijn acceptatie. En vanaf hier begon mijn ervaring...... Ik ben nu al bijna aan het eind van mijn stage en heb een leuke tijd gehad. Ik ben heel erg blij om hier te zijn, veel nieuwe mensen ontmoet, en heb veel nieuwe dingen geleerd.... Geloof me, een maand is niet genoeg natuurlijk! Ik ben verdrietig dat ik nu al moet vertrekken. Ik zal deze ervaring nooit vergeten en hoop dat jij dit ook zal ervaren!!

Julien

Mijn voornaamste doel was mijn Engels te verbeteren. Ik heb daarom Frankrijk voor 5 maanden verlaten voor een stage bij dit bedrijf. Toen ik arriveerde, merkte ik dat er veel studenten bij dit bedrijf werken. Als eerst werd ik door het management team bij een groep Fransen geplaatst die voor een Franse website werkten. Een belangrijke regel in dit bedrijf is dat je altijd met elkaar in het Engels communiceert.......en ik was op dat moment een beetje teleurgesteld!!!!!!!!! (Mijn Engels was toen erg slecht en schaamde me een beetje). Na mijn eerste periode bij dit bedrijf, kreeg ik van mijn manager de mogelijkheid om aan een ander project te werken. Dit was het verbeteren van de website Auberge.co.uk. Ik voelde me erg goed, want hij gaf aan dat hij me vertrouwde en samen met een collega hebben wij heel de website verbeterd met uiteindelijk een goed resultaat. Wat ik tijdens mijn stage heb geleerd is; het verbeteren van mijn Engelse taalvaardigheid, mijn kennis in e- marketing, en heb veel kunnen leren van de vrienden die ik hier heb gemaakt.

Michael

Ik ben 24 jaar oud en kom uit Oostenrijk waar ik Technische Wiskunde studeer. Ik heb bij Studios92 gesolliciteerd voor de afdeling boekhouding. Op dit moment zijn we met een groep van drie stagiaires op de afdeling boekhouding en hebben wij te maken met verschillende opdrachten betreft de boekhouding voor dit bedrijf. Wij zijn bevoorbeeld verantwoordelijk voor het archieveren van de dagelijkse omzet, opstellen van rapporten en handelen met de investeringen voor de projecten in de toekomst. Daarnaast ben ik ook betrokken bij het creeren van sommige websites. Al met al is er altijd wat te doen. Soms is het even nodig om tijdens het werk korte pauzes te nemen. Ik ontmoet dan andere stagiaires in de keuken en heb dan even een korte babbel met een lekkere snack erbij. Het ontmoeten van stagiaires is wat dit een leuke stage maakt. Ik heb nu al goede vrienden gemaakt, waarmee ik zeker contact zal houden na mijn stage hier in New Romney. Ik heb nu al zoveel leuke herrinneringen die ik samen met de meeste mensen hier deel – het landschap verkennen, uitgaan naar pubs of clubs en andere activiteiten. Al mijn ervaringen opgesomd: Ben ik zeer tevreden hier. Ook al is het werk soms veel en saai, mijn persoonlijke ervaringen, verbetering in mijn Engelse taalvaardigheid en mijn nieuwe vrienden compenseert de nadelen. Ik adviseer iedereen een ervaring zoals ik die heb gehad.

Myrto

De ervaringen die ik hier heb beleefd tijdens mijn stage in de UK zijn zeer uniek, ik wou dat ik langer kon blijven. Ik herinner me de eerste dag dat ik in New Romney arriveerde. Ik zei tegen mezelf dat het onmogelijk was om voor iemand als ik, die uit Athene komt, hier in zo een kleine stad te wonen. Maar dat veranderde toen ik begon met het leren kennen van mensen en met het maken van vrienden. Deze stage bevat twee dingen waar ik van houd: hard werken en tijd doorbrengen met andere mensen! Na mijn eerste week op de afdeling marketing kreeg ik een groot en een aardig creatief project. Ik heb zoveel over e-marketing geleerd, maar het belangrijkste is dat ik mezelf heb zien ontwikkelen op verschillende mannieren. Initiatief nemen, hoe je een groep moet leiden, zelfstandig werken en verantwoordelijk werken hebben mij geholpen om mezelf als persoon op vele gebieden te ontwikkelen. Ik kan je garanderen dat je naast je werk in je vrije tijd veel plezier kan beleven. Je hebt zoveel mogelijkheden waar je uit kan kiezen en je zal je niet vervelen! Stagiaires hier weten hoe ze moeten feesten en plezier maken. Er worden activiteiten en feestjes georganiseerd, die jouw tijd hier onvergetelijk maakt! Het is zo jammer dat ik hier weg moet want elk moment was onvergetelijk. Dus aarzel niet en schrijf je nu in bij dit bedrijf!